Inter Milan nådde topp 8 i Champions League igen efter 12 år, chockerande!

I den 1/8 omgången av UEFA Champions League gjorde Inter Milan oavgjort till Porto med 0-0 och slog ut sina konkurrenter med en totalpoäng på 1-0. Det var en spänning att få biljetter till kvartsfinalen i Champions League. Det som är spännande är att det är första gången på 12 år som Inter Milan avancerar till topp 8 i Champions League.

När man ser tillbaka på uppflyttningen till Champions League för 12 år sedan går minnet tillbaka till säsongen 2010-2011. Inter Milan förlorade 0-1 mot Bayern München i 1/8-finalen, men besegrade Bayern München med 3-2 borta i andra rundan. Även om 12 år senare, är processen något liknande, lite som tid och rum reinkarnation.

Inter Milan är ett lag i Serie A. Laget har titlarna Snake Elf och Nerazzurri. Många fans är intresserade av Inter Milans tröjor, låt oss ta dig för att se Inter Milans tröja i olika skeden!

Inter Milans tröjaelement är sammansatta av svart och blått, så de har titeln Nerazzurri. Från 1989 till 2013 gjordes endast mindre ändringar i stilen och färgen på tröjan. Under 2013-2015 ändrades tröjan från blå till 2013 blått Svart har blivit huvudsakligen svart, vilket har förändrats mycket. Säsongen 2020-21 designade Inter Milan en tröja med ormliknande ringar inspirerade av ”ormandan”.

Efter 12 år flyger nyheten om att Inter Milan når topp 8 i UEFA Champions League över himlen. Inter Milans Billiga fotbollströjor har också blivit älsklingen i allas diskussioner och konkurrens. Känner du till Inter Milan-tröjan nu? Vill du också vara medlem i Nerazzurri?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *