En animerad serie med Lionel Messi kommer snart!

Det amerikanska underhållningsmediet Deadline rapporterar att Sony Pictures producerar en animerad serie med Lionel Messi, som kommer att visa honom som ett barn som möter olika hinder i ett videospel, för en målgrupp bestående av barn och ungdomar.

Lionel Messi, officiellt Lionel Messi, född 24 juni 1987 i Rosario, Santa Fe, Argentina, är en argentinsk fotbollsspelare som spelar som anfallare för matchtröjor fotboll Paris Saint-Germain i franska Ligue 1.

Messi är en snabb, fysisk spelare med utmärkt kontroll över bollen, en utmärkt skytt, en balanserad dribbler, en stark vänster- och högerfot och en målskytt från frisparkar. Hans extraordinära talang erkändes så småningom av fotbollsvärlden, liksom av alla andra samhällsskikt.

Kan du föreställa dig det? Hur kommer den animerade serien med Messi att se ut? Kommer han fortfarande att vara lång och modig, eller kommer han att vara lite söt och atletisk? Låt oss se fram emot den animerade serien, som kommer att föra in fotbollens anda och glädje i människors hjärtan och ge dagens barn och ungdomar ett friskare och mer energiskt inflytande, och låt oss se fram emot hans tecknade bild i Argentina tröja nummer 10!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *