I den 27:e omgången av Serie A besegrade Inter Milan Genoa med 2-1

Den 27:e omgången av Serie A startade, Inter Milan mötte Genua, Inter Milan fortsatte också att behålla sin styrka och besegrade till slut Genua med en poäng på 2-1. Efter att ha vunnit denna match vann Inter Milan nästan Serie A-mästerskapstiteln.

Matchens första mål kom i den 30:e minuten. Alexis Sanchez, klädd i Inter Milan tröja nr 70, gav en assist. Kristjan Asllani sprang hela vägen och sköt från kanten av mål, och hjälpte Inter Milan att ta ledningen 1 -0. . Det andra målet kom i den 38:e minuten. Alexis Sanchez fick en straffmöjlighet. Ett rent mål tillät återigen Inter Milan att utöka poängfördelen. Matchen nådde 2-0. Det kan ses att i denna match, International Milan Milans spelare är i mycket bra skick och gör mål väldigt snabbt. Lyckligtvis är första halvlek inte över ännu. Det finns fortfarande andra halvlek. Inför motståndarens tvåmålsledning har Genoa faktiskt fortfarande en chans. Även om motståndaren är Inter Milan, vilket är svårare, kan de behålla en bra stat och jobba hårt strategiskt för att slåss Oavgjort är inte omöjligt, men det är synd att det bara blev ett mål i andra halvlek, och Genoa var den enda lyckade kontringen. I den 54:e minuten gjorde Johan Vásquez ett underbart långskott för att hjälpa laget att återta ett mål, men inget av lagen gjorde mål igen, och matchen slutade 2-1.

Till slut misslyckades Genoa med att göra comeback, och Inter Milan vann fortfarande. matchtröjor fotboll De har för närvarande en 12-matcher lång segerserie, och hela laget och fansen är på ett glatt humör.