I femte runde af Europa Leagues gruppespil slog Liverpool Linz med 4-0

Femte runde af Europa Leagues gruppespil begyndte.Denne gang var det mod Liverpool hjemme mod Linz. Slutresultatet var stadig, at Liverpool, som havde præsteret godt i denne sæson, besejrede Linz med 4-0. Selvom der stadig er en runde tilbage i Liverpools gruppe, er den allerede 4 point foran Toulouse, gruppens andenplads. Så længe Liverpool fortsætter med at bevare den gode form, kan man derfor kvalificere sig én runde tidligt og låse sig i toppen plads i gruppen.

Kampens første mål kom i det 12. minut Gomez lavede en højvinklet aflevering til midten fra højre side Luis Díaz, iført Liverpool trøje nr. 7, headede bolden direkte foran målet for at hjælpe Liverpool Tag føringen til 1-0. Det andet mål kom i det 15. minut Cody Gakpo modtog et indlæg fra sin holdkammerat foran målet og skød direkte i mål, hvilket hjalp Liverpool med at udvide deres fordel, og kampen nåede 2-0. Det tredje mål kom i det 51. minut Mohamed Salah fik et straffespark. Han skød et lavt skud og scorede succesfuldt, hvilket gav Liverpool mulighed for at få 3-0, hvilket var svært at overgå Linz. I resten af ​​kampen. kan være svært at score mere end 3 mål for at vælte Liverpool, afhængigt af Linz’ styrke. Det sidste mål kom i det 92. minut.Trent Alexander-Arnold var i stand til at aflevere bolden i en kurve. Bolden kom til fødderne af Cody Gakpo i venstre side af målet. Han scorede fra en skrå vinkel, og kampen kom. til 4-0. Til sidst, indtil slutningen af ​​kampen, scorede Linz ikke et mål og blev nådesløst blokeret af Liverpool.

Denne kamp er stadig et vidunderligt personligt show for Liverpool. Billiga fotbollströjor De har præsteret godt i denne sæson, ikke kun i ligaen, men også i Europa League. Sammenlignet med sidste sæson er de fuldstændig som to hold. Jeg håber, de også kan vinde den næste Gode resultater.