Omgång 5 i AFC Champions Leagues gruppspel, Al-Nassr FC och Persepolis 0-0

Den femte omgången av AFC Champions Leagues gruppspel började, men Al-Nassr FC lyckades inte vinna en så avgörande match. Även om de hade fördelen att vara hemma, slutade de med oavgjort 0-0 mot Persepolis. Men en annan god nyhet är att eftersom Persepolis inte vann kvalificerade sig även Al-Nassr FC tidigt.

Även om det inte blev något mål i den här matchen fanns det mycket att titta på, speciellt kring stjärnan Cristiano Ronaldo. I den 4:e minuten blev Cristiano Ronaldo, iklädd Al-Nassr tröja nr 7, tacklad av sin motståndares glidtackling i straffområdet. Domaren dömde ut en straffspark, men Cristiano Ronaldo visade aktivt att detta inte var en straffspark. Spelet fortsätter. I den 57:e minuten vände Cristiano Ronaldo om och volleyade i straffområdet.Detta var en chans att göra mål, men Cristiano Ronaldo hade återigen ett vanligt problem tidigare. Bollen avvek i någon vinkel och flög förbi den högra sidan av mål. . I den 78:e minuten mådde Cristiano Ronaldo illa och byttes ut tidigt. Förutom skadorna i Riyadhs seger gick det inte särskilt bra med Persepolis-laget. Det fanns också skador. I den 8:e minuten var iranske landslagsmannen Mehdi Torabi okonfronterad när han sprang med bollen ensam. Han skadades och blev till slut tagen utanför planen på en bår. Faktum är att i det här spelet, förutom Cristiano Ronaldos misstag, hittade även andra spelare möjligheter att göra mål, men de lyckades inte göra mål.I den 11:e minuten tog Sadio Mane ett skott framför mål, men bollen kom också från den vänstra sidled ut. Fotbollströja barn

Även om inget av lagen gjorde ett mål i den här matchen, för Al-Nassr, om de kunde behålla sin ursprungliga fördel och inte låta Persepolis vinna, skulle de så småningom kvalificera sig och förbereda sig för nästa huvudmatch.