I den 19:e omgången av Premier League förlorade Arsenal med 0-2 mot West Ham United

Den 19:e omgången av Premier League närmar sig sitt slut. Den här matchen är den efterlängtade matchen mellan Arsenal och West Ham United. Den är också väldigt viktig för Arsenal, men i slutändan lyckades de ändå inte prestera bra. Än en gång var en instabil situation, å andra sidan presterade West Ham United ännu bättre. Till slut förlorade Arsenal hemma mot motståndaren West Ham United med 0-2. Styrkan i det här spelet innebär också att Arsenal lämnar över topplatsen i Premier League till Liverpool. Det är fortfarande 2 poäng mellan de två lagen. Jag undrar om de kan ta några poäng mot Fulham i nästa 20:e omgång.

Matchens första mål kom i den 14:e minuten. Arsenals försvarare gjorde ett misstag och gav West Ham United en chans. Tomáš Souček, klädd i West Ham United tröja nr 28, gjorde mål direkt i straffområdet från nära håll. Målet hjälpte framgångsrikt West Ham United att ta en ledning med 1-0. Målet tände också lagets moral samtidigt som Arsenal drabbades hårt. Det andra målet kom i den 55:e minuten. Ett ännu blodigare mål kom igen. Arsenals gamle spelare Konstantinos Mavropanos tog emot en långpassning i straffområdet, hoppade upp och gjorde mål med en nick för att hjälpa West Ham. United utökade återigen sitt fördel. Detta lag gjorde ett mål i första halvlek och ytterligare ett i andra halvlek. Sedan fortsatte de två lagen att dra och dra i den sparade tiden, men West Ham United höll kvar sin fördel och Arsenal hittade det aldrig. Även om han hade en chans, han misslyckades med att göra mål och slutade med att han nekades nollan av West Ham United, vilket var mycket pinsamt.

Man kan säga att det här spelet återspeglade många problem för Arsenal-laget. Billiga fotbollströjor Jag hoppas att de kan göra justeringar för att hantera nästa omgång av spel och fortfarande har en chans att återvända till topplatsen.