I den 19:e omgången av Premier League besegrade Manchester United West Ham United med 0-2

Media släppte matchsituationen i den 19:e omgången av Premier League. Efter en hel hård kamp förlorade Manchester United med 0-2 mot West Ham United i bortamatchen. Detta var deras tredje vinstlösa match. När de återtog en seger tidigare, väckte de fortfarande glädje till fansen. För att få förtroende, nu Manchester United har inte bara förlorat kvalet att delta i EM den här säsongen, utan de på varandra följande förlusterna i Premier League har också gjort fansen ledsna.

West Ham 2-0 Man Utd | Match Recap - YouTube

Inget av lagen gjorde mål i början av den här matchen, och det stod fortfarande 0-0 i slutet av första halvlek. Men West Ham United började återta formen i andra halvlek, men Manchester United var fortfarande förvirrad när de möttes. West Ham United, Lian lyckades fortfarande inte visa sin egen stil. Det första målet kom i den 72:a minuten. Jarrod Bowen gjorde mål med två raka träffar. Matchen nådde 1-0, och hans underbara operation tände omedelbart lagets moral. I den 79:e minuten gjorde West Ham United mål igen. Detta mål orsakades av att Kobbie Mainoo gjorde ett misstag när han stoppade bollen på backplanen. Efter att ha tagit emot passningen sprang Mohammed Kudus vilt och sköt från långt håll.Två Manchester United-spelare gjorde mål från sned vinkel och målvakten räddade bollen. Det var nästan omöjligt att stoppa, och det framgångsrika målet gjorde att West Ham United kunde utöka sitt övertag igen. matchtröjor fotboll Spelet nådde 2-0, och poängskillnaden vid det här laget innebar redan att Manchester United definitivt skulle förlora.

På den korta speltiden som återstod gav West Ham United inte Manchester United en chans att göra mål, men West Ham United själva kunde inte göra fler mål, även om de lätt kunde vinna med fördelen av dessa två mål. I slutet av matchen var Manchester United skoningslöst avstängd. Att förlora matchen innebar att man fick acceptera besvikelsen och de verbala attackerna från fansen igen.