I den 20:e omgången av Premier League besegrade Liverpool Newcastle med 4-2

Den 20:e omgången av Premier League startade. Den här gången spelades matchen mellan Liverpool och Newcastle på hemmaplan. Den här matchen var väldigt spännande, med frekventa mål och det fanns mycket att titta på. Till slut blev Liverpool, som presterade bättre detta säsong, vann 4 De besegrade Newcastle enkelt med en poäng på -2. Efter Liverpools seger tog de också stadigt förstaplatsen i Premier League och ledde andraplatsen med 3 poäng.

Matchens första mål kom i andra halvlek. I den 49:e minuten gav Darwin Núñez den första assisten och passade bollen snett mot mål till Mohamed Salah, som var klädd i en bra Liverpool tröja. Den senare fick efterbollen. , sköt han bollen direkt på den högra sidan av banan och gjorde mål, vilket hjälpte Liverpool att ta ledningen genom att vinna med 1-0. Det andra målet kom i den 54:e minuten.Newcastle kontrade Alexander Isak kom snabbt ifatt sina lagkamraters passning mot mål och sköt in för att hjälpa till att kvittera. Det tredje målet kom i den 74:e minuten. Curtis Jones fick en passning från sin lagkamrat, och Newcastles målvakt rusade ut för att avbryta. Därför gjorde Curtis Jones framgångsrikt ett tomt mål, vilket gjorde att Liverpool kunde återta fördelen. Matchen kom till 2-1 . Fjärde målet kom i den 78:e minuten. Mohamed Salah passade in bollen till mitten från höger. Cody Gakpo, som kopplade in sig framför mål, tog framgångsrikt poängen och gjorde mål. Liverpool hade distansen och ställningen kom till 3- 1. Newcastle Känner mig stressad.

Det femte målet kom i den 81:a minuten.Newcastle vände press till motivation.Sven Botmans nick hjälpte framgångsrikt laget att återhämta sig några underlägen, och matchen kom till 3-2. matchtröjor fotboll Det sista målet kom i den 86:e minuten, när Mohamed Salah slog en straffspark för att hjälpa Liverpool att säkra segern. Han fick också en dubbelkanon i denna match.