I den 15:e omgången av Premier League slog Everton Newcastle med 3-0

Den 15:e omgången av Premier League har börjat. Den här gången möter de två lagen Everton på hemmaplan för att utmana Newcastle United. Efter 90 minuters hård kamp misslyckades Newcastle med att göra mål och besegrades av Everton med 3-0. Samtidigt tog man även två raka ligasegrar. Det är fortfarande chockerande att kapabla Newcastle hölls rent.

Matchens första mål kom i den 78:e minuten.Dwight McNeil, klädd i Everton tröja nr 7, stal bollen till vänster och dribblade sedan bollen ensam mot mål.Efter genombrottet Efter att ha blivit uppfångad av Newcastles försvarare, gjorde mål direkt från kanten av straffområdet och hjälpte Everton att ta ledningen med 1-0. Matchen bröt till slut dödläget, men Everton stoppade inte mekaniken och fortsatte att vinna matchen i den 86:e minuten. För det andra målet , Jack Harrison, som återvände från skada, utnyttjade ytterligare ett misstag av Kieran Trippier för att stjäla bollen. Hans pass passerade Dwight McNeil i mitten till Abdoulaye Doucouré, som följde upp till höger, och den senare direkt Det låga skottet hjälpte Everton utökar sitt övertag, och tillät den här gången Everton att få 2-0. Man kan säga att Newcastles chans att vinna är liten. Det sista målet kom i 90:e och 6:e minuterna. Nathan Patterson passade en diagonal passning till höger. Beto bröt sig in i straffområdet och tog emot passningen och direkt volleyade målet. Det tredje målet hjälpte laget att säkra segern. Sedan var matchen slut, med Everton som vann med 3-0 fördel.

Den här matchen kan sägas vara en sällsynt och brutal kamp för Newcastle den här säsongen, och Evertons seger gjorde det också möjligt för dem att framgångsrikt fly från Premier Leagues nedflyttningsstreck. Billiga fotbollströjor Den första halvleken av matchen var spänd och intensiv, men laget vann med 0-0 i första halvlek. De lyckades inte hitta en chans att göra mål i andra halvlek. Oväntat, när den sista matchtiden kom, kunde Everton gör 3 mål i rad. Mål, det här spelet är något av en upprördhet.