Al-Nassr FC slog Riad Youth med 5-2, Cristiano Ronaldo når 50 mål

Kvartsfinalerna i Saudi King’s Cup började. Den här gången mötte de Al-Nassr FC och Riyadh Youth. Efter en hård kamp visade Al-Nassr FC under ledning av Cristiano Ronaldo sin styrka och vann med 5-2. De besegrade Riyadh Ungdom med stort övertag. Cristiano Ronaldo gjorde också mål i denna match, vilket också blev hans 50-målsprestation för året. Riyadh Victorys seger i denna match innebar också att de gick vidare. Topp 4. Fotbollströja barn

Matchens första mål kom i den 17:e minuten. Al-Nassr FC-spelarens skott stoppades av motståndarens målvakt, men Fofana rusade upp och gjorde ett tilläggsskott. Det jämna målet hjälpte Riyadh att vinna 1-0 fördel. Det andra målet kom i den 24:e minuten. Riyadh Youth kontrade också framgångsrikt. Juninhos nick hjälpte laget att kvittera. Det tredje målet kom i den 28:e minuten, Sadio Mane gjorde mål från nära håll framför målet och hjälpte Al-Nassr FC att återta ledningen, matchen nådde 2-1. Det fjärde målet kom i den 45:e minuten.Ghareeb fick en extrem passning från sin lagkamrat och gjorde mål direkt med en spark, vilket utökade Al-Nassr FC:s fördel. Det femte målet kom i den 74:e minuten. Cristiano Ronaldo, klädd i nummer 7 Al-Nassr FC tröja, spelade en underbar en-mot-en med sina lagkamrater och fullföljde sedan målet. Det framgångsrika målet hjälpte laget att få 4-1 . Samtidigt är detta mål också hans 50:e mål 2023. Det sjätte målet gjordes av Leahs ungdom i den 89:e minuten, och det sista målet gjordes av Al-Nassr FC i den 96. Mohammed Marans mål gjorde också att Al-Nassr FC vann med 5-2 till slut.

Det finns många höjdpunkter i det här spelet. Fans som missade livesändningen eller Cristiano Ronaldo kan se det i recensionen.