UEFA Champions League-Messis första mål gjordes med järn i midjan, Paris 2-0 vann Manchester City första segern

Den andra omgången i Champions League-gruppspelet säsongen 2021/22 började. Paris besegrade Manchester City med 2-0 på hemmaplan för att göra den första Champions League-segern för den nya säsongen. Goyer öppnade poängen och Mbappe hjälpte Messi att göra Paris ‘ första målet. Paris Saint-Germain tröja

De två sidorna hade just mötts i Champions League-semifinalen förra säsongen, och Manchester City eliminerade Paris för att gå vidare till finalen. Messi återvände från skada i det här spelet, med Neymar och Mbappe, Donnarumma som startmålvakt och Manchester Citys De Bruyne startade. matchtröjor fotboll

I den 7: e minuten gjorde Paris tidigt, Mbappe återvände en triangel från höger om straffområdet, Neymar korsade och Goyer volleyade målet. Paris ledde Manchester City 1-0. I den 25: e minuten missade Manchester City ett utmärkt tillfälle att kvittera, De Bruyne gjorde en passning från vänster om straffområdet, Sterling träffade ribban med ett huvud och B-sätet träffade målramen igen med nära håll skott

I den 35: e minuten sköt Neymar högt från vänster om straffområdet. I den 36: e minuten gjorde Mahrez en diagonal passning till höger om straffområdet, och De Bruyne sköt från en liten vinkel och räddades av Donnarumma. I den 38: e minuten bröt Mbappe in i straffområdet och passerade tillbaka, och Herrera följde upp med en volley och lyftes ut från ribban av Edson. I första halvlek ledde Paris Manchester City med 1-0. Lionel Messi tröja

I andra halvlek bytte de två sidorna för att slåss igen.I den 47: e minuten gick Cancelo över från vänster och Sterling höll med ett lågt skott och missade. I den 54: e minuten gjorde Mahrez en diagonal passning från höger, och De Bruyne flög från en liten vinkel och räddades av Donnarumma. I den 70: e minuten gjorde De Bruyne ett långt skott och bollen torkade vänster stolpe och gick ut ur baslinjen.

Manchester City, som inte kunnat anfalla länge, togs av Paris för att utöka poängen. I den 74: e minuten dribblade Messi bollen och passerade den rakt. Mbappé återvände med en hälpassning. Messi höll med länge sköt och gjorde mål. Paris ledde Manchester City med 2-0. Detta är han. Det första målet i Paris.

Paris Saint-Germain (4-3-3): 50- Donnarumma; 25- Nuno-Mendez, 3- Kimpembe, 5-Marquinhos, 2- Ashraf; 27- Geyer (90’15- Danilo-Pereira), 6-Villati (78’18-Vinaldum), 21-Herrera; 10-Neymar, 7-Mbappe, 30- Messi

Manchester City (4-3-3): 31-Edson; 27-Cancelo, 14-Laporte, 3-Dias, 2-Kyle Walker; 20-Bernardo-Silva, 16-Rodri, 17-De Bruyne; 10-Glarish ( 68’47-Foden), 7-Stirling (78’9-Jesus), 26-Mahrez