Copa del Rey kvartsfinal, Real Madrid förlorade med 2-4 mot Atletico Madrid

Kvartsfinalerna i Copa del Rey började med passion, och slutresultatet var oväntat, men det förväntades också av vissa fans. Det kan bara sägas att Madrid-derbyt alltid ger oss överraskningar. Real Madrid, som förväntade sig att vinna lättare och var ivriga att bryta förbannelsen och ta revansch, slutade med att förlora med 2-4 mot Atletico Madrid i denna bortamatch och blev utslagna. Och Atletico Madrid bevisade också med sin styrka att så länge de inte är på bortaplan, är segerbalansen mer lutad åt deras sida, och de kan alltid visa stor moral när de möter Real Madrid. matchtröjor fotboll

Matchens första mål kom i den 39:e minuten. Antonio Rüdigers nick gjorde en rensning men orsakade ett misstag i motsatt riktning. Detta gav också Atletico Madrid en chans. Samuel Lino gjorde mål från nära håll för att hjälpa laget att ta ledningen. 1-0, detta påverkade allvarligt Real Madrids moral, men det gjorde också motståndarna väldigt exalterade. Det andra målet kom i den 45:e minuten. Det pinsamma misstaget kom till Atletico Madrids sida igen. Jan Oblaks självmål hjälpte motståndaren att göra mål, och de två lagen kom till 1-1. Det tredje målet kom i den 57:e minuten. Real Madrid verkade vara ur form. Ett misstag på backplanen gav återigen Atletico Madrid en chans att göra mål.Álvaro Morata gjorde enkelt och matchen nådde 2-1. Det fjärde målet kom i den 82:a minuten. Jude Bellingham gav en assist och hjälpte lagkamraten Joselu att göra mål. Matchen var återigen oavgjord till 2-2, och sedan slutade den huvudsakliga matchtiden och gick in i förlängning. I den 100:e minuten gjorde Antoine Griezmann, iklädd Atletico Madrid tröja nr 7, mål från en liten vinkel för att hjälpa Atletico Madrid att ta en ledning med 3-2. Pressen sattes på Real Madrid, men de var fortfarande i ett förvirrat tillstånd, och det sista målet besegrades av Atletico Madrid. Förstod, i den 119:e minuten gjorde Rodrigo Riquelme enkelt efter att ha fått en nära passning från sin lagkamrat.

Till sist slog Atletico Madrid enkelt segern med 4-2, och Real Madrid tappade återigen chansen till kontring.