Home > Fodbold Nyheder > Barcelonas ordförande: Klubbens skulder har ökat kraftigt, den tidigare ledningen är för kaotisk

Barcelonas ordförande: Klubbens skulder har ökat kraftigt, den tidigare ledningen är för kaotisk

FC Barcelona president Laporta avslöjade på en presskonferens i måndags att Barcelona -klubbens förlust förra säsongen nådde 481 miljoner euro, med en intäkt på endast 631 miljoner euro, men utgifterna nådde 1.136 miljarder euro. Denna siffra har rapporterats till La Liga.

Dessutom har Barcelona -klubbens skuld ökat kraftigt och har nått 673 miljoner euro. matchtröjor fotboll

Laporta bombade också föregångaren Bartomeus förvirring i hanteringen av spelarkontrakt. ”Vi hittade också fel åtgärder när det gäller signering och lön. Det här är en upp och ner-pyramid: gamla spelare har långsiktiga kontrakt, unga spelare har korttidskontrakt. Detta är svårt att hantera.”

Laporta avslöjade också förvirringen mellan Bartomeus ledning när det gäller registrering och utgifter. ”Ett tecken på 49 miljoner euro, provisionen för köp nådde 8 miljoner euro och provisionen för försäljning nådde också 2 miljoner euro.”

”De gav också 8 miljoner euro till en sydamerikansk man som klarade överföringen.”

”För att klara klubbens interna kontroll delade de fakturan i många delar, till exempel Barcelona -incidenten. Dessutom delade de också upp skulden för att inte överlämna den till bolagsstämman för diskussion.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

VÆLG DIN VALUTA
SEK Svenska kronor