Argentina slog Curacao i en vänskapsmatch, att göra 7 mål är för stort!

Den 29 mars lanserades en mycket passionerad vänskapsmatch. De två lagen var Argentina och Curacao. Som ett veteranlag kanske Argentina inte blir förvånad över att vinna. 7 mål och 0 motståndare, en sådan lucka är fortfarande mycket överraskande. Jag tror att Curacao har också mycket tur att detta är en vänskapsmatch.

Matchens första mål kom i den 20:e minuten när Lionel Messi, som var klädd i en Argentina Fotbollströjor, skickade bollen till Lionel Messi, 1 poäng. Det andra målet kom tre minuter senare, med en snygg nick från Nicolas Gonzalez på mål för att göra 2-0 för Argentina efter 23 minuter. Tio minuter senare gjorde Argentina sitt tredje mål, en passning från Nicolás Gonzalez till Lionel Messi som sköt i bortre hörnet. Det fjärde målet kom 3 minuter senare, när Lionel Messi passade bollen till Enzo Fernandez, och sedan gjorde mål med ett långskott.Man kan säga att de argentinska spelarna en efter en kramades glatt. Nästa mål var 3 minuter senare. Man kan säga att när målomkopplaren är påslagen kommer Argentina att göra mål efter varandra. Curacao är mycket avundsjuk, och det är bara 39 minuter in i matchen. Argentina har redan gjort mål. Med 5 mål var segern beseglad.Jag känner att hur hårt Curaçao än jobbar under den återstående tiden kommer det att bli svårt att komma tillbaka. Det är värt att nämna att det femte målet fortfarande gjordes av Lionel Messi. Efter det gick båda sidor in i en relativt lugn period. Argentina gjorde inte mål, och Curacao gjorde aldrig ett mål. Jag jobbade också hårt, men Argentina gav aldrig en chans, och de två sista målen gjordes i 78:e och 87:e minuterna.

Vad tycker du om det här spelet, välkommen att kommentera nedan, vill du ha en matchtröjor fotboll som spelarna? Eller tröjan med ditt eget namn tryckt på, vi kan erbjuda skräddarsydda tjänster, om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss!