I den 22:a omgången av Serie A besegrade Roma Salernitana med 2-1

Den 22:a omgången av Serie A inleddes. Slutresultatet blev att Roma besegrade Salernitana med 2-1 i bortamatchen och även vann två raka segrar. Det verkar som om laget börjar återfå sin känsla efter att ha bytt tränare. En annan anledning till segern är naturligtvis att Salernitana verkligen inte är ett starkt lag.Det är inte förvånande att Roma kan besegra sin motståndare.

Matchens första mål kom i den 51:a minuten. Paulo Dybala, klädd i AS Roma tröja nr 21, lurade motståndarens målvakt med en falsk straffspark och slog den lätt och hjälpte Roma få 1-0. Det andra målet kom i den 67:e minuten Rick Karsdorp passade in i mitten Lorenzo Pellegrini på vänster sida av målet kopplade på nära håll Motståndarens målvakt rusade över och det var för sent att snappa upp Lorenzo Pellegrini gjorde enkelt ett mål. tomt mål och återigen hjälpte Roma.Utökade övertaget och tog en 2-0-ledning. En sådan fördel ger Salernitana en stor fördel. Trots allt, hur dåligt Roma-laget än presterar den här säsongen är det fortfarande bättre än Salernitana, så det är fortfarande svårt att välta det, men Salernitana har inte gett upp. I den 70:e minuten , Grigoris Kastanos fick en passning från sin lagkamrat och gjorde mål från nära håll i 90-graders vinkel, vilket hjälpte hemmalaget att återta en seger. Tyvärr slutade det bara där. Billiga fotbollströjor Även om det undvek pinsamheten med nollan, men Salernitana misslyckades med att göra fler mål för att utjämna matchen eller överträffa Roma.

Roma-laget vann fortfarande den här matchen med sin egen styrka. Efter att ha vunnit den här matchen hamnade de på femte plats i Serie A. Glappet med de starka lagen framför är fortfarande relativt stort. Hoppet om att vinna mästerskapet är definitivt Det är relativt smalt, men det finns fortfarande en chans att fortsätta förbättra rankingen eller nå bra resultat i andra evenemang.