I den 20:e omgången av Bundesliga besegrade Bayern Borussia Mönchengladbach med 3-1

Den 3 februari, Pekingtid, avslutades den 20:e omgången av Bundesliga. Bayerns spel väckte fortfarande stor uppmärksamhet. Den här gången mötte de Borussia Mönchengladbach på hemmaplan. Bayerns styrka förblev oförminskad och de besegrade till slut sin motståndare Borussia Mönchengladbach med 3-1. Xing vann segern. Efter att Bayern vunnit den här matchen återvände de återigen till det vinnande laget. De har för närvarande 3 raka vinster och är rankade tvåa i Bundesliga.

Matchens första mål kom i den 35:e minuten. Nico Elvedi samarbetade tyst med sina lagkamrater för att passa bollen och gjorde mål för att hjälpa Borussia att ta ledningen med 1-0. Men de hade inte lika tur efter det. Seger Balansen gjorde det inte luta mot dem, men Bayerns kontring inledde. Det andra målet kom i den 45:e minuten i slutet av första halvlek.Aleksandar Pavlovics mål hjälpte Bayern att återta underläget och matchen var oavgjord till 1-1. Det tredje målet kom i den 70:e minuten. Harry Kane, klädd i Bayern tröja nr 9, hittade en chans i kaoset, nickade bollen framåt och gjorde mål direkt, vilket hjälpte Bayern att ta en 2-1-ledning. Det fjärde målet kom i den 86:e minuten.Matthijs de Ligt fick en långpassning av sin lagkamrat och gjorde mål med en nick från nära håll, vilket hjälpte Bayern att säkra en 3-1-seger.

Sedan tog speltiden slut, inget av lagen gjorde mål igen, och Bayern vann enkelt. Harry Kane, som gick med i Bayern, accepterade senare en intervju med den brittiska media PA och pratade om Bayerns förhoppningar om att vinna mästerskapet och andra relaterade ämnen. Billiga fotbollströjor Han sa att han var mycket säker. Bayern har varit ligamästare de senaste 11 åren och vann även Champions League för några år sedan. Så lagets mål är att vinna båda tävlingarna. När han pratade om sin poängprestation sa Harry Kane att han alltid har trott på sig själv, om han kan göra fler mål i Premier League kan han också göra det i Bayern.