Coppa Italia kvartsfinal, Juventus slog Frosinone med 4-0

Kvartsfinalerna i Coppa Italia har börjat. Den här gången ställs de två lagen mot Frosinone på hemmaplan. Juventus förlitar sig på sin egen styrka och hemmaplansfördel för att enkelt vinna med 4-0. Besegra Frosinone och ta segern.

Matchens första mål kom i den 11:e minuten. Arkadiusz Milik, klädd i Juventus tröja nr 14, slog framgångsrikt en straffspark och hjälpte Juventus att ta ledningen med 1-0. Det andra målet kom i den 38:e minuten. Efter att ha tagit emot passningen dribblade en Juventus-spelare bollen närmare mitten och passade sedan en högvinkelpassning till Arkadiusz Milik. Han stoppade bollen med bröstet och sköt bollen direkt från nära håll. räckvidd efter att den landat. , Frosinones målvakt gjorde en glidtackling för att avbryta, men tyvärr misslyckades han. Arkadiusz Milik gjorde två mål för att hjälpa laget att få en 2-0 fördel. Det tredje målet kom i den 48:e minuten Manuel Locatelli passade in till Arkadiusz Milik. Frosinones målvakt rusade återigen ut för att avlyssna, men misslyckades ändå. Arkadiusz Milik gjorde ett tomt mål och gjorde ett hattrick. Juventus 3-0, Arkadiusz Milik Även om det fortfarande fanns gott om speltid stod Frosinone inför en 3-målsledning mot Juventus och det var svårt att fullfölja comebacken. Juventus slutade dock fortfarande inte göra mål.I den 61:a minuten fick 18-årige Kenan Yildiz en passning från sin lagkamrat och gjorde strålande mål med en passionerad spark. matchtröjor fotboll Den här gången, även om Frosinones målvakt rörde. Bollen kom i mål, men det studsade ändå in i mål.Juventus var nöjda med att förbättra med 4-0.

Juventus presterade briljant i den här matchen och den unge spelaren Kenan Yildiz stod också i fokus. Huvudtränarens noggranna träning har nu gett resultat. Efter att Juventus vunnit den här matchen gick de också enkelt vidare till semifinalerna i den italienska cupen!