Richarlisons hook röstades fram till det bästa VM-målet i Qatar

Den brasilianske anfallaren Richarlisons spark mot Serbien har utsetts till det bästa målet i VM 2022 i Qatar, meddelade FIFA nyligen.

Brazil's Richarlison scores highlight reel goal in World Cup win - The  Washington Post

I den första omgången av VM-gruppspelet spelade Brasilien mot Serbien. Den brasilianske anfallaren Richarlison gjorde två mål för att hjälpa Brasilien att slå Serbien med 2-0. I den 62:a minuten gjorde Richarlison, iklädd Brasilien tröja 2022 , ett extra skott för att hjälpa Brasilien att bryta dödläget. Efter 11 minuter använde han en underbar hulling för att hjälpa Brasilien att försegla segern.

Har ni sett spelet? Alla som har sett den är chockade över denna hulling. Den är så vacker. matchtröjor fotboll Richarlison hullingar bollen i beundran.