Real Madrid förnyar Rodrigos kontrakt till 2028

Real Madrid har enligt uppgift förlängt den 21-årige Rodrigo till 2028. Den brasilianska tonåringens årslön har ökat, och hans kontraktsfrigörande klausul har också stigit till 1 miljard euro.

En kontraktsförlängning nåddes för några veckor sedan och det enda som saknas är en spelarsignatur, som Rodrigo nu har skrivit på. Vi kan också se honom fortsätta spela för Real Madrid i en Real Madrid tröja.

Dessförinnan hade Real Madrid även förnyat kontraktet med Vinicius till 2027, och skadeståndet var också 1 miljard euro. Ingen av de två förnyelserna har dock tillkännages officiellt. ”Marca” sa att Real Madrid fortfarande väntar på ett lämpligt officiellt tillkännagivandedatum, som kan tillkännages efter sommarturnén.

Att förnya kontrakt med dessa två spelare visar Real Madrids förtroende för dem. De två brasilianska spelarna växte väldigt snabbt förra säsongen och gjorde ett enormt bidrag till lagets dubbelkrona.

Förutom Rodrigo och Vinicius kommer Real Madrid även att förnya kontraktet med Militao. Real Madrid hoppas också kunna förnya kontraktet med Militao till 2027, och frisättningsklausulen har också ökat till 1 miljard euro.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *