Inter Milan 1-0, rankad tvåa, AC Milan drabbades av en 3-match förlustsvit

I den 21:a omgången av Serie A spelade Inter mot AC Milan på hemmaplan. Till slut gjorde Lautaro, iklädd Inter Milan tröja, mål och Inter Milan 1-0 AC Milan. Efter denna match fortsatte Inter Milan att ligga på andra plats och Naples headed Name; AC Milan drabbades av en 3-match förlustsvit i ligan.

I den första halvleken hjälpte Calhanoglu Lautaro att göra mål med en hörna. I andra halvlek föll Lukaku till marken och gjorde ett mål, men dömdes till ett regelbrott först och målet var ogiltigt. Innan slutet gjorde Lautaro ytterligare ett mål, men det var ogiltigt för offside. I slutet av matchen besegrade Inter Milan AC Milan med 1-0. Samtidigt som de befäste andraplatsen i tabellställningen, gav det också deras rivaler en 7-matcher segerfri match i alla tävlingar.

Ur min personliga synvinkel är denna poäng helt acceptabel. Jämfört med spelarnas senaste prestation och integriteten i laguppställningen före matchen är Inter Milans fördel mycket större än denna poäng, så Milans 0-1 förlust borde vara bättre än förväntat , Vad tycker du, välkommen att kommentera nedan, vi tillhandahåller personliga anpassade matchtröjor fotboll , om du behöver, välkommen att konsultera.