Efter VM återvänder Lautaro Martinez till Inter full av energi

I den 20:e omgången av Serie A besegrade Inter Milan Cremonese med 2-1 på bortaplan. Lautaro Martinez, iklädd en Inter Milan tröja, gjorde två mål i matchen.

I den 11:e minuten sprängde Oaklake en världsvåg från utsidan av straffområdet, och Cremona ledde med 1-0 på hemmaplan.

I den 21:a minuten, efter att Dzekos volley räddats, gjorde Lautaro ett tilläggsskott och Inter Milan kvitterade till 1-1.

I den 65:e minuten skickade Dzeko ett genomspel och Lautaro gjorde mål från höger sida av straffområdet.Inter Milan fullbordade en 2-1-vändning. Billiga fotbollströjor

Lautaro Martinez presterade mycket dåligt under VM i Qatar, han hade inga resultat på 6 matcher, slösade bort många bra möjligheter att göra mål och Alvarez tog bort sin huvudposition.

Men efter att ha återvänt till Inter Milan fick Lautaro Martinez omedelbart tillbaka känslan av att göra mål.Han har gjort 6 mål under de senaste 7 matcherna och har blivit lagets första lår.