Bayern vill ersätta Lewandowski med Ronaldo, Ronaldo vill också lämna Manchester United

Enligt rapporter överväger Cristiano Ronaldo att lämna Manchester United, medan Bayern överväger att använda honom för att ersätta Lewandowskis eventuella avgång.

Cristiano Ronaldo blir mer och mer medveten om att hans cykel i Manchester United har tagit slut, han har bestämt sig för att lämna Manchester United och hans nästa destination kan bli Bayern. Med Lewandowski fast besluten att lämna Bayern, ansåg Bundesliga-jättarna att Ronaldo skulle ersätta Lewandowski.

Om Cristiano Ronaldo kan introduceras för att ersätta Lewandowski, så kommer Bayern inte ha någon förlust i poäng, och portugisens kommersiella värde är ännu högre. Folk runt Ronaldo känner redan till Bayerns intresse och är mycket optimistiska inför denna operation.

I Premier League introducerade Manchester City Haaland, Liverpool introducerade Nunes, men Manchester United visade en negativ prestation, vilket gjorde att Cristiano Ronaldo inte hade något hopp om att vinna mästerskapet nästa säsong. Cristiano Ronaldo hoppas kunna vinna mästerskapet igen innan han går i pension, och i Bayern är inte bara ligatiteln mycket stabil utan också en stark utmanare till Champions League. För Bayern, med Cristiano Ronaldo, kan de också bättre påverka Champions League.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *