AC Milan triumferar i utslagsfasen av Champions League

I den första omgången av UEFA Champions League 1/8-finalerna säsongen 2022/23 kommer AC Milan att sitta i San Siro för att möta Tottenham Hotspur. AC Milan besegrade Tottenham med 1-0 och vann igen i Champions League-utslagsomgången efter tio år.

Milan levde upp till förväntningarna på hemmaplan. Det blev en ettmålsvinst på de senaste sju eller åtta matcherna, men ikväll var det bäst.

Mål under de första 7 minuterna är särskilt viktiga. Det är inte bara poängen som leder, utan situationen kan också fokuseras på försvaret. 3-7 defensiva spelare som bär AC Milan tröja 2023 går all out. Man-till-man, snabba byten och ytterligare skydd gjorde ett bra jobb. Den osynliga attacken kan bromsas, men det är en smärta för Tian Jiro.

De mest berömvärda spelarna i detta spel är Gaff, Kjaer och Kalulu, Tonali och Giroud. Jag tycker att det borde ges en hög poäng efter matchen. Även om Giroud inte vann matchen på offensiven, löste han krisen många gånger på den defensiva sidan. Tonali blev fälld mest i det här spelet, och den defensiva trion gjorde också ett bra jobb med att markera. Andra kan också slå 7 eller 8 poäng.

Vad tycker du om detta, kommentera gärna nedan. Jag kommer att skräddarsy en personlig Billiga fotbollströjor åt dig imorgon. Om du behöver det, välkommen att besöka vår hemsida!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *